miercuri, 17 februarie 2010

Primaria, Oprescu si potenta

Cine spunea dom'le, ca dl.doctor , mai marele primar din Bucuresti este prea batran si mumificat, ca Oprescu nu mai poate, ca este impotent !?

Iata ca mai poate neneicule, este potent si practica sexul oral cu alegatorul, contribuabilul si basca, pe datorie. Contribuabilul sta cu gura larg deschisa si se minuneaza cum o fura ca la colt si ramane cu buzunarul gol.

Dar pentru nenea primarele nu este decat o chestie de imagine, nu ii pasa de buzunarul contribuabilului, vrea sa dea bine in rating si sa ii potoleasca pe "cretinii astia".

Ca sa va lamuriti cititi si ascultati articolul de aici din Hotnews, are ca titlu o secventa din discutia cu usile inchise intre Oprescu-primarele Bucurestiului si asfaltatori:

Cum rezolva Oprescu in spatele usilor inchise problema gropilor cu asfaltatorii din Capitala: "Ei vor sa vada ca ma rastesc la asfaltatori. Declansam gropaniada, se face liniste si ne vedem de treburile noastre."

Interesant, foarte interesant....... am ascultat inregistrarea si pentru moment am crezut ca ascult un tata de familie care vorbeste cu fii lui in liniste si caterinca, cum sa violeze regnul femeiesc de prin prejurul casei.

Sfatos, glumet, pe un ton rugator, pune la cale cu astfaltistii sa le inchida gura la "astia", astia care din greseala l-au votat sau din obligatie platesc impozite, citez:
"Nu pot sa fac singur aceasta schimbare de imagine. De aia am nevoie de voi. Ei o sa inceapa de astazi, dupa cate sunt eu informat, o sa inceapa sa bata pe chestiile astea: mixturile asfaltice care nu sunt facute, nu au PH-ul de 0,8 ci au PH-ul de 0,4; ca e mic stratul de uzura cu jumatate de centimetru inmultit cu atatia kilometri, hotilor, ne furati din banii publici!"

Nu mai comntez si va las pe voi sa puneti in balanta dupa ce ascultati inregistrarea !

Niciun comentariu: