luni, 27 decembrie 2010

Intrebari

A trecut si Craciunul, vine Revelionul si iata a mai zburat un an.

Te uiti in urma si vezi ce a fost in acest an, privesti inainte si iti imaginezi ce iti va aduce noul an.

Ne punem multe intrebari si cautam raspunsuri. Uneori speranta infloreste frumos intr-un colt al sufletului, alteori teama umbreste un pic imaginea viitorului.

Balanta asta de sfarsit de an in care ne masuram gandurile, sperantele, faptele si trairile ne pune pe ganduri. Pe unii ii face un pic depresivi, pe altii mai optimisti si o parte din oameni raman indiferenti, dar sunt putini aceia care nu se gandesc la asta. Multe lucruri rele si urate s-au intamplat in lume in anul ce trece acum dar si multe lucruri frumoase. Daca avem grija sa ne hranim sufletul cu dragoste, daca ne iertam pe noi si pe cei de langa noi, daca aducem un strop de lumina in viata cuiva, atunci acest an a fost cu folos.


Cand uit asta ma uit in ochii baiatului meu si stiu ca timpul trece cu folos, cu scop si cu bucurie, restul nu este decat viata: cu bune cu rele, cu suisuri si coborasuri, cu lacrimi si zambete, cu tot ceea ce inseamna viata.

Intrebarile raman, raspunsurile vin sau se lasa asteptate, totul este sa nu uitam sa traim si sa ne bucuram de ce avem acum si sa speram ca Bunul Dumnezeu va avea grija de noi si la anul.

Speranta de mai bine arde in fiecare suflet de pe acest pamant si eu sper cu tot sufletul ca o sa mai treceti cu ochii pe acest blog si o sa fiti la fel de frumosi, o sa fiti sanatosi si plini de dragoste si o sa mergeti inainte in viata ca sa impliniti destinul!

Niciun comentariu: