marți, 7 iunie 2011

Voteaza proiectul "Eu si toba mea" la concursul Scoala lui Andrei

Salutare,

Depinde si de tine ca proiectul copiilor din clasa a III a D din scoala 179 sa fie unul din cele 11 proiecte castigatoare la "Scoala lui Andrei".

Castigand acest proiect, copiii vor putea face o trupa de percutie (tobe africane) unica in Romania. Pana acum trupa a fost sustinuta de Asociatia Corporeanima, iar prin acest proiect 25 de copii vor avea toba lor. Poti citi mai multe despre proiect pe http://scoala.taraluiandrei.ro/proiect/eu-si-toba-mea/ [1] .

Poti ajuta acesti copii daca vei vota acest proiect. Evaluarea proiectului se face astfel: 30 % popularitatea proiectului, iar 70% evaluare facuta de o comisie.

Iata procedura de vot:

1. Intra pe http://scoala.taraluiandrei.ro/proiect/eu-si-toba-mea/ [2] voteaza.

2. Intra pe adresa ta de email. Acolo ai primit un email de la "Scoala lui Andrei". Confirma votul tau acolo. Daca nu a intrat emailul, atunci cauta in SPAM. DOAR CONFIRMAND VOTUL ACESTA VA FI VALABIL.

ESTE IMPORTANT SA VOTEZI, DAR ESTE LA FEL DE IMPORTANT SA GASESTI ALTI PRIETENI CARE SA VOTEZE PROIECTUL EU SI TOBA MEA.

Iata cateva imagini din spectacolele acestor copii.

- Ziua Europei 22 mai 2011
http://www.youtube.com/watch?v=LYhgK7Og5FA&feature=related [3]

- Festivalul CONIL 29 mai 2011 http://www.youtube.com/watch?v=BaIIyvvilUc [4]

- Spectacol caritabil pentru strangerea de jucarii pentru copii orfani aprilie 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9DkFLT70AsE [5]

- Campionatul national de GO juniori - spectacol interactiv http://www.youtube.com/watch?v=03LyK_0Dvfg&feature=related [6]

Copii o sa fie fericiti si vor avea un impuls puternic in dorinta lor de a performa, dar numai cu ajutorul vostru, a celor care ii voteaza.

Iti multumim anticipat pentru gestul tau frumos !

Niciun comentariu: