luni, 25 iunie 2012

Romania - deşteptareeeeaaaa ! Adi nu este erou !

Ţara arde de discuţii şi păreri despre sinuciderea eşuată a lui Adrian Năstase, unii îi plâng de milă şi alţii o dau pe înscenare, unii înjură că a fost fără finalizare ca la curvele de boschet, iar alţii se crucesc de tot circul. Se discută cu psihologu´ pe masă, se diseacă totul de parcă Adi ar fi erou naţional de bine sau de rău (asta după ce culoare politică ai).
Am scris pe acest blog multe articole antiBăse care, de măna cu Adi şi tătucu Ilici, a vândut flota pe timpul când Petre cel Roman era mare haiduc şi tăia în stânga şi-n dreapta după cum sufla vântul in chiloţi, dar când îl văd atât de mediatizat pe Adi şi lumea miloasă care bagă botu´ la vrăjeala de partid, parcă văd negru în faţa ochilor.

După ce că are o condamnare de doi bani pentru un mizilic, a mai şi bravat cu pistolul la gât, băgându-i în rahat pe poliţiştii care au venit să îl ridice. Adi şi cu amicul Vântu au fost cele două încercări jalnice ale justiţiei române de a îşi face treaba, dar fără viagra a ieşit doar una mică şi flască cu condamnări de cascadorii răsului.

Dacă vrei să fi bărbat adevărat dragă Adi, cedai toată averea furată în ultimii 22 de ani săracilor, îi dădeai în gât pe toţi complicii la jaful naţional, povesteai în detaliu cum a decurs lovitura de stat din ´89 şi îi lăsai în poponeaţa goală pe toţi - de la Ilici la Băse.

Dar degeaba măi dragă Adi ai tu o grămadă de ouă, C---IE de bărbat adevărat nu o să-ţi mai crească !

România deşteptareeeaaaaa şi nu fi proastă, eroi sunt doar aceia care au făcut bine ţării, nu cei care te-au lăsat în pielea goală şi te-au stors de toată demnitatea!

Niciun comentariu: